Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Източник и кадър: Нова ТвЖълтите новини продължават да бълват.

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИзточник и кадър: Нова ТвЖълтите новини продължават да бълват.
Коментари Харесай

Борисов: Заради идиотите си направих нов тест. Следзващите 3 седмици по-тежко ще става, не можем да разхлабваме

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Източник и кадър: Нова Тв

„ Жълтите вести не престават да бълват. Четох някои да споделят, че бил съм болен и по тази причина удължаваме изключителното състояние, с цел да се скрия. Идиоти безспорни. Заради това си направих нов тест през вчерашния ден. ”

Това съобщи Бойко Борисов на брифинг сега.

”Няма до този миг потвърден благонадежден тест в света. Поради липса на подобен, ние сме длъжни да изчакаме. А и в този момент той не е необходим, защото ПСР-ите правят тази работа. Има оптимистични данни, че идващите 2-3 седмици ще вкарат благонадежден тест. Когато това се случи, ще закупим. Затова сме поръчали 1 млн. проби на Европейска комисия, тъй като знаем, че ще пристигна такова време, в което всеобщо би трябвало да тестваме хората. Когато имаме същински такива тестове, ще тестваме по 20 000 – 30 000 дневно.

Следващите 3 седмици ще е пикът на ковид. Не можем да разхлабваме, все по-тежко ще става. ”, добави Борисов.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР